Jeanne: D-Day!

Geen categorie

Afgelopen donderdag neuro psychologisch onderzoek gehad. De volle twee uur niet af kunnen maken. Gelukkig waren cock en yvette mee, want ik kon na anderhalf uur niets meer. In de rolstoel naar de auto voor zekerheid. Was duizelig en veel onbalans. Geen kracht meer, thuis bij cock en yvette kwam de hoofdpijn. Lange blog schrijven lukt niet. Veel lezen lukt niet. Even weer terug bij af en hoop snel weer beetje op oude niveau te komen. Voor nu dus nog veel rust en niet te veel ‘ hoofdzaken’ voor mij..eerst bijkomen!

Liefs jeanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s