Jeanne: Drukke week

Ik houd het kort, want ik moet deze week veel zaken afronden! Ik voel me wel weer sterker dan vorige week, dus ik merk dat ik iig weer herstel van mijn terugval na het onderzoek. Ze hebben ook niet meer gebeld, dus hopelijk was dit het!

Aanstaande donderdag krijg ik meerdere gesprekken bij het UMC, onder ander met de uitslag van het onderzoek en kijken wat het behandelplan gaat worden. Spannend dus!!

Verder loopt mijn contract helaas deze maand af bij de Rabobank, erg jammer, want ik vind de functie heel leuk en ga met name ook de collega’s erg missen..

 Maar ik ga mij eerst focussen op herstel. Ik ben nu sinds januari 2x 1 uur ‘ aan het werk’ ( om arbeidsritme op te bouwen zoals dat zo mooi heet:)) bij de Rabobank en dat kost me al de nodige moeite.. Dus je kan je wel voorstellen dat ik nog een lange weg heb te gaan!

Dus nu focus ik mij op mijn vertrek daar en rond ik alles zo goed mogelijk af, omdat het Uwv straks om de hoek komt kijken.

Omdat ik straks weer moet oefenen met arbeidsritme wilde ik aan iedereen vragen mocht je nog leuke ideeën hebben voor vrijwillerswerk, dan hoor ik het graag!

Dacht zelf aan dieren ambulance, o.i.d. Maar wellicht hebben jullie nog mooie ideeën.

Tot snel, liefs Jeanne

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: