– Op dit moment neem ik helaas geen nieuwe cliënten meer aan voor coaching, zodat ik mijn boek kan afronden en publiceren. Wil je op de wachtlijst? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt dan een bericht van mij zodra ik weer plek heb. –

YOU FASCINATE ME!

Ik vind mensen interessant. Voor mij pakt dat goed uit, aangezien iedere persoon uniek is. Dat fascineert me. En dan met name de ‘blinde vlek’ die iedereen heeft.  Ik zie dat als een stukje van jezelf, welke je niet te pakken krijgt. Het gaat automatisch. Daar zitten veel mogelijkheden die vaak nog niet ontdekt zijn. Mogelijkheden voor groei en herstel. Als coach begeleid ik je naar bewustwording van je blinde vlek, door deze met je te verkennen en voor jou zichtbaar te maken. Mijn missie is geslaagd als jij hiermee zelfstandig verder kan.

Herstelcoach

Dit is een individueel traject voor mensen die langdurig last houden van een hersenschudding, whiplash, ‘onbegrepen klachten’, whiplash, SOLK of vormen van licht traumatisch hersenletsel.

Voor als je:

  • snel overprikkeld bent
  • vermoeid bent
  • emotioneel merkt dat je snel uit balans raakt
  • het hoofd overloopt
  • het vertrouwen kwijt bent in je eigen lichaam

Normaal gesproken ben je welkom in mijn praktijk in Utrecht aan huis. Vanwege het Corona virus is het mogelijk om te (video)bellen met elkaar in een beveiligde omgeving (AVG proof).

Jobcoach / Herstelcoach op het werk

Loop je vast tijdens je re-integratie? Wil je handvatten op het werk van een ervaringsdeskundige? Vanwege mijn ervaring met re-integreren na een hersenschudding en mijn professionele achtergrond in Recruitment, kijk en denk ik graag met je mee!

Mijn privacyverklaring vind je hier.