Site pictogram Jeanne Roeland

Coach

YOU FASCINATE ME!

Ik vind mensen interessant. Voor mij pakt dat goed uit, aangezien iedere persoon uniek is. Dat fascineert me. En dan met name de ‘blinde vlek’ die iedereen heeft.  Ik zie dat als een stukje van jezelf, welke je niet te pakken krijgt. Het gaat automatisch. Daar zitten veel mogelijkheden die vaak nog niet ontdekt zijn. Mogelijkheden voor groei en herstel. Als coach begeleid ik je naar bewustwording van je blinde vlek, door deze met je te verkennen en voor jou zichtbaar te maken. Mijn missie is geslaagd als jij hiermee zelfstandig verder kan.

Herstelcoach

Dit is een individueel traject voor mensen die langdurig last houden van een hersenschudding, whiplash, ‘onbegrepen klachten’, whiplash, SOLK of vormen van licht traumatisch hersenletsel.

Voor als je:

Normaal gesproken ben je welkom in mijn praktijk in Utrecht aan huis. Vanwege het Corona virus is het mogelijk om te (video)bellen met elkaar in een beveiligde omgeving (AVG proof). Voor mensen in de regio Utrecht is het mogelijk om coaching aan huis te krijgen als je bedlegerig bent.

Jobcoach / Herstelcoach op het werk

Loop je vast tijdens je re-integratie? Wil je handvatten op het werk van een ervaringsdeskundige? Vanwege mijn ervaring met re-integreren na een hersenschudding en mijn professionele achtergrond in Recruitment, kijk en denk ik graag met je mee!

Mijn privacyverklaring vind je hier.

Mobiele versie afsluiten