—-Op dit moment heb ik een cliëntenstop—-

You fascinate me!

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Ik vind mensen interessant. Voor mij pakt dat goed uit, aangezien iedere persoon uniek is. Dat fascineert me. En dan met name de ‘blinde vlek’.  Iedereen heeft een blinde vlek, een stukje van jezelf, welke je niet te pakken krijgt. Daar zitten veel mogelijkheden die vaak nog niet ontdekt zijn.  Als coach wil ik je helpen met je doelen te verwezenlijken en je verder helpen te ontwikkelen door middel van je blinde vlek.

Herstelcoach (op dit moment heb ik een cliëntenstop)

Dit is een individuele traject voor mensen die langdurig last houden van een hersenschudding, whiplash, ‘onbegrepen klachten’, whiplash, SOLK of vormen van licht traumatisch hersenletsel.

Voor als je:

  • snel overprikkeld bent
  • vermoeid bent
  • emotioneel merkt dat je snel uit balans raakt
  • het hoofd overloopt
  • het vertrouwen kwijt bent in je eigen lichaam

Je bent welkom in mijn praktijk in Utrecht aan huis. Mocht Utrecht en/of reizen te vermoeidheid en overprikkelend voor je zijn, is het ook mogelijk via Skype en/of e-mail sessies te doen. Ik houd graag volledig rekening met jouw wensen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk dat is.

Jobcoach / Loopbaancoaching (op dit moment heb ik een cliëntenstop)

Wil je weten wat jou uniek maakt in je werk? Loop je vast tijdens je re-integratie? Wil je handvatten op het werk van een ervaringsdeskundige? Vanwege mijn ervaring met re-integreren en mijn professionele achtergrond in Recruitment, kijk ik graag met je mee! Dit kan via e-mail en Skype, of face-to-face.

Mijn privacyverklaring vind je hier.