Nika

Na een fietsongeval met als gevolg een zware hersenschudding, en na 4 jaar nog steeds moeten dealen met de hevig invaliderende restverschijnselen als mentale vermoeidheid en overprikkeling, kwam de coaching van Jeanne op mijn pad.

Door haar openheid en kwetsbaarheid en het delen van haar eigen ervaringen vond ik veel herkenning. Dit triggerde mij en gaf mij het vertrouwen om deze manier van herstel aan te gaan.

Dit na het proberen van vele andere therapieën. Achteraf zie ik dat de reguliere revalidatie (“accepteren en er mee leren leven”) voor mij voornamelijk juist medicaliserend heeft gewerkt. 

Door de coaching van Jeanne, de kennis en boekentips die zij deelde, kreeg mijn onderzoekende geest een logische verklaring voor de aanhoudende klachten. Dit begrijpen gaf mij veel rust.

Maar bovenal ben ik door de coaching, waarin ik echt het gevoel kreeg dat alles er mocht zijn, de reis aangegaan om naar mijn gevoel te luisteren en het te erkennen, te doorvoelen en er naar te handelen. 

Sindsdien heb ik deze reis / manier van leven voortgezet. En heb ik in kleine stappen mijn belastbaarheid steeds verder uit kunnen bouwen. Ik ben enorm dankbaar voor Jeanne, haar coaching en voor de grote vooruitgang die ik heb gemaakt. 

Kyra

Ik was al lang bezig met het herstellen van PCS, maar het lukte me maar niet om net over dat randje van ziek naar beter te gaan. De eerste keer dat ik bij Jeanne was, merkte ik dat zowel mentaal, fysiek als energetisch alle puzzeltjes eindelijk volledig op zijn plek vielen.

In die sessie gebeurde de omslag waar ik al zo lang naar op zoek was. Jeanne is doortastend, bezield, duidelijk, zacht en weet op een heldere manier haar inzichten over jou liefdevol te delen met je. 

Blog at WordPress.com.