You fascinate me!

Wil jij aan de slag met je herstel en daar begeleiding bij? Geloof jij dat er een link is tussen je emoties, gevoelens en fysieke klachten? Dan kijk ik graag met je mee hoe ik je daarin kan ondersteunen met mijn ervaring en kennis.

Ik vind mensen interessant. Iedereen is uniek. Dat fascineert me. En dan met name de ‘blinde vlek’ die iedereen heeft.  Ik zie dat als een stukje van jezelf, welke je niet te pakken krijgt. Het gaat automatisch. Daar zitten veel mogelijkheden die vaak nog niet ontdekt zijn. Mogelijkheden voor groei en herstel. Ik begeleid je naar bewustwording van je blinde vlek, door deze met je te verkennen en voor jou zichtbaar te maken. Mijn missie is geslaagd als jij hiermee zelfstandig verder kan.

Voor wie, wat en waar?

Dit is een individueel traject voor mensen die langdurig last houden van een hersenschudding, whiplash, functioneel neurologische stoornis, ‘onbegrepen klachten’, whiplash, SOLK/ ALK of andere vormen van licht traumatisch hersenletsel.

Voor als je:

  • snel overprikkeld bent
  • vermoeid bent
  • emotioneel merkt dat je snel uit balans raakt
  • het hoofd overloopt
  • het vertrouwen kwijt bent in je eigen lichaam

Normaal gesproken ben je welkom in mijn praktijk in Utrecht. het mogelijk om te (video)bellen. Voor mensen in de regio Utrecht is het mogelijk om begeleiding aan huis te krijgen als je bijna niet uit bed of de bank kan komen.

Mijn begeleiding kan goed parallel lopen en aansluiting bieden naast revalidatie en andere behandelingen vanuit de medische zorg. Ik ben geen medische professional, bij ernstige klachten is het altijd belangrijk om een arts in te schakelen.

Testimonials

Nika

“Na een fietsongeval met als gevolg een zware hersenschudding, en na 4 jaar nog steeds moeten dealen met de hevig invaliderende restverschijnselen als mentale vermoeidheid en overprikkeling, kwam de coaching van Jeanne op mijn pad.

Door haar openheid en kwetsbaarheid en het delen van haar eigen ervaringen vond ik veel herkenning. Dit triggerde mij en gaf mij het vertrouwen om deze manier van herstel aan te gaan.

Dit na het proberen van vele andere therapieën. Achteraf zie ik dat de reguliere revalidatie (“accepteren en er mee leren leven”) voor mij voornamelijk juist medicaliserend heeft gewerkt. 

Door de coaching van Jeanne, de kennis en boekentips die zij deelde, kreeg mijn onderzoekende geest een logische verklaring voor de aanhoudende klachten. Dit begrijpen gaf mij veel rust.

Maar bovenal ben ik door de coaching, waarin ik echt het gevoel kreeg dat alles er mocht zijn, de reis aangegaan om naar mijn gevoel te luisteren en het te erkennen, te doorvoelen en er naar te handelen. 

Sindsdien heb ik deze reis / manier van leven voortgezet. En heb ik in kleine stappen mijn belastbaarheid steeds verder uit kunnen bouwen. Ik ben enorm dankbaar voor Jeanne, haar coaching en voor de grote vooruitgang die ik heb gemaakt.”

Kyra

“Ik was al lang bezig met het herstellen van PCS, maar het lukte me maar niet om net over dat randje van ziek naar beter te gaan. De eerste keer dat ik bij Jeanne was, merkte ik dat zowel mentaal, fysiek als energetisch alle puzzeltjes eindelijk volledig op zijn plek vielen.

In die sessie gebeurde de omslag waar ik al zo lang naar op zoek was. Jeanne is doortastend, bezield, duidelijk, zacht en weet op een heldere manier haar inzichten over jou liefdevol te delen met je.” 

L Wijlhuizen

“Het boek van Jeanne, en daarna onze gesprekken, hebben mij enorm geholpen. Een andere kijk op langdurige post-hersenschudding klachten, eindelijk echte oplossingen! Jeanne is een prachtig mens, eerlijk, oprecht en open en met een heel groot hart om je te helpen. Super veel dank en een absolute aanrader om heen te gaan als je PCS hebt!”

-Anoniem-

“Wat ben ik blij jou als persoon te hebben gesproken en jouw verhaal te hebben gelezen. Ikzelf kamp al jaren met spierspanningen en chronisch hyperventilatie. Ik heb al meerdere therapieën achter de rug en heb al veel inzichten gekregen. Ik wist al dat mijn fysieke klachten het gevolg zijn van het onbewust onderdrukken van mijn kind emotie. Maar ik zat nog met vragen waardoor ik niet verder kwam. Welk kind emotie voel ik precies? Hoe benoem ik dat? Waarom ben ik vroeger mijn eigen gevoelens gaan vermijden? Hoe geraak ik nu precies bij dat ongemakkelijk kind emotie? Hoe ga ik uit mn freeze? 

In jouw boek heb ik voor het eerst mijn kind emotie kunnen benoemen en is er heel veel los gekomen mede door jouw verhaal die ik herkende bij mezelf. Ik heb duidelijke handvatten gekregen om in het dagelijkse leven hiermee aan de slag te gaan. Zoals mijn nieuwe mantra ” wat wil ik nu?”. Ik voelde je zachtheid en puurheid doorheen je schrijfstijl en ben je enorm dankbaar dat je jouw verhaal hebt neergeschreven. Voor mezelf, maar ook voor zoveel anderen met onverklaarbare klachten. Dankjewel.”

Wil je ook kennismaken om te kijken of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Tarief

Voor particulieren vraag ik per sessie van een uur 125 euro inclusief BTW. Na afloop van de sessie ontvang je een online factuur.

  • Op tijd annuleren: Wanneer een consult binnen 24 uur wordt geannuleerd of wanneer je niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Vergoeding consult? Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. In principe wordt mijn begeleiding niet vergoed. Je kan via je werkgever, arbodienst, belastingdienst of UWV vragen naar de mogelijkheden om de kosten af te trekken of te vergoeden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Blog at WordPress.com.