Welkom op mijn website!

Sinds 2016 heb ik het roer omgegooid en mijn eigen bedrijf opgezet en ben ik als ervaringsdeskundige professional aan de slag gegaan. Ik was geïnspireerd door mijn herstelproces tijdens een hersenschudding na een hockeybal tegen mijn slaap. Bij revalidatie werd mij verteld dat ik nooit meer de oude zou worden en blijvend hersenletsel had opgelopen. Ik was toen 29 jaar.

Het intrigeerde mij hoe ik van bezige bij/sporter veranderde in een vermoeid, chronisch ziek persoon. Wat was er met mij gebeurd? Ik had twee A4 aan fysieke klachten en veel  emoties. Ik leek er geen grip op te hebben.

Grip heb ik nu weer terug! Want ik ben tot ieders verbazing na vier jaar hersteld. Na een vierjarige zoektocht kwam ik een nieuw perspectief op herstel tegen. Nieuwsgierig geworden welk perspectief dit is? In deze blog geef ik een tipje van de sluier.

Mijn missie is om mensen met een hersenschudding te begeleiden in dit perspectief en bekender te maken.

Mijn praktijk is te vinden in Utrecht, waar ik samenwoon met mijn man en kat Spotje. Utrecht ken ik op mijn duimpje en dat komt door mijn studententijd. Ik heb een Bachelor in Bestuur-en Organisatiewetenschappen en een Master in Strategisch Human Resource Management van de Universiteit Utrecht. Meer weten over mijn achtergrond en loopbaan? Klik dan hier op de Linkedin link.

Jeanne

Mijn privacyverklaring vind je hier.