Hi!

Sinds november 2016 heb ik het roer omgegooid en heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Dat kwam vooral door een hockeybal tegen mijn slaap. Hierdoor ben ik 4 jaar lang goed ziek geweest.

Het intrigeerde mij hoe ik van bezige bij/sporter in een vermoeid, chronisch ziek persoon veranderde. Wat was er met mij gebeurd? Al die fysieke klachten, al die emoties. Ik leek er geen grip op te hebben.

Grip heb ik nu weer terug. En mijn ontdekkingen wil ik delen: een nieuw perspectief op herstel.

Ik heb een Bachelor in Bestuur-en Organisatiewetenschappen en een Master in Strategisch Human Resource Management van de Universiteit Utrecht. Onlangs heb ik Amsterdam verruild voor Utrecht om samen te wonen met mijn man en kat.

Mijn hoofd maakt de hele dag analyses van wat ik zie. Ben visueel ingesteld. Zie overal patronen. Patronen zijn voor mij net allemaal kleine cadeautjes. Pas als je patronen ziet, kan je met de juiste analyse, veranderingen aanbrengen naar jouw wens.

Behalve dat, kan ik echt genieten van tegenstellingen, omdat ik nieuwsgierig ben. Tegenstellingen geven je het beste uit 2 werelden. Net zo’n nieuwsgierig typetje als ik? Klik hier op de Linkedin link voor als je nog meer over mijn loopbaan wilt weten!

Mijn privacyverklaring vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties