Jeanne: UMC bezoekjes voor hersenletsel

Pcs

post concussion syndroom, oftewel hersenschudding die niet goed hersteld.

En dan heb ik nog 3 gehad door hockey die niet goed herstellen waaardoor ik inmiddels hersenletsel heb. Inmiddels genoeg steun en begrip bij het UMC in utrecht gelukkig maar in de afgelopen 5 jaar heb ik dat echt gemist. Nu kijken hoe ik zo snel mogelijk weer back in the game kan komen want ik xit nog steeds fulltime thuis. Het is moeilijk om voor mezelf te zorgen. Ondenkbaar als je 29 bent maar waar.

Om het een beetje te begrijpen, hierbij een filmpje
http://m.youtube.com/watch?v=94weDRLMWx8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D94weDRLMWx8
En een artikel, die voor mij echt aangeeft hoe lastig het is om het door te hebben, voor jezelf, voor anderen. http://www.washingtonian.com/articles/health/i-wanted-my-brain-back/
En dan ook nog zoiets het is voor iedereen anders. Daarom kreeg ik vrijdag van het UMC te horen dat ze het moeilijk vinden om een behandelplan en diagnose op te stellen. Ze hebben meer tijd nodig. Maandag weer bij het UMC, blijken ze mijn onderzoek resultaten even kwijt te zijn. Ik hoop dat xe snel boven water komen, er was iets mis gegaan. Gelukkig zijn zij ook niet perfect:)
Nu geniet ik iig van mijn nieuwe huisje, mijn ouders, broer en vrienden van mijn vriend hebben me goed geholpen. Het is hier stil.. En dat heb ik nodig:) ik kan niet elke keer naar het bos, dan weer naar de AH. Hier hoor ik alleen vogeltjes fluiten, maar woon toch gezellig met andere mensen en vlakbij de supermarkt en nog steeds een park om mij heen:)
Liefs jeanne (nu weer stoppen ben moe:))
1 foto van m’n nieuwe huis dan:)
blogger-image--2050571527

Geef een reactie

%d