Jeanne: Oma weet raad

Allereerst dank voor alle lieve berichten!!

Ik ben oprecht blij met alle steun die ik krijg van familie en vrienden en ik moet eerlijk zeggen dat dit mij zoo helpt, het begrip.

Heleen had me al allemaal tips gegeven en m’n filmpje al gezien, dus toen we gingen koken heeft ze netjes de taken verdeeld en me vooral verteld dat ik niet zo veel moet praten tegelijk met koken (one thing at a time!;)) zoals je me kent, valt dat niet mee;) met papa had ik het daar ook al over van het weekend en met Ingeborg ook:) ik moet dat nog wat meer afleren om te stoppen. Word er zelf ook moe van maar lijkt wel of m’n hoofd niet stopt als ik enthousiast word!

Nu ik net iets verder weg woon van de AH was het boodschappen doen iets te veel moeite geworden en ben ik 3x gestopt met tillen onderweg. Ik had gelukkig alle tijd:)

Toen dacht ik, hoe los ik dit op? :)Ik ben samen met Ingeborg de volgende dag naar de Blokker gegaan (nog dank daarvoor Ingeborg!) om een mooie accessoire te halen:
 blogger-image-1766760013
Werkt echt top en kost me geen moeite! Voel me wel een oma maar heb het er graag voor over:)
Vandaag kwam Yvette langs en ik had haar gevraagd voor mijn administratie. Ik loop achter met van alles achter. Yvette heeft haar eigen website http://www.studioykke.nl/ en had al een keer aangeboden om te helpen:) verder heeft ze mij goed geholpen met dingen uit te zoeken wat weg kon en hebben we m’n huisje nog verder opgeruimd! Ben blij dat ze mij wil helpen:)
blogger-image-1570690552
Nu ziet het er nog meer opgeruimd uit.
Dus vanavond geniet ik van rust en ruimte. Mams jij ook nog bedankt voor gisteren, ze heeft hier nog alles geordend en de laatste dozen uitgeruimd.
blogger-image--1784483132
Daarnaast had ik gisteren ook een minder leuke ervaring, ik stootte m’n hoofd tegen het aanrecht toen ik iets uit de koelkast pakte.. Ook al was het niet hard, ik voelde me gelijk misselijk en duizelig. Hard genoeg dus..savonds kreeg ik het op m’n bord, m’n hersenen waren zo overprikkeld dat ik me heel a relaxed voelde. Ik word er dan ook letterlijk prikkelbaar van en trek nog weinig van m’n omgeving. Vooral geluid is dan irritant en nadenken is er niet meer bij. Na een goede nacht gaat dat weer beter vandaag:)
Liefs jeanne

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: