Jeanne: Lucky weekend

Ik voelde me vrijdag zo onverschillig.. Niet te filmen! Donderdag eigenlijk ook al. Er gebeurde deze week veel en merk dat ik daar dan gesloten van word. Willemijn had daarvoor een goed filmpje die mij weer even blij maakte:
 M’n medisch dossier stroomt binnen; via meerdere kanalen moest ik het opvragen.    Heel confronterend en ook emotioneel omdat ik nu terug zie hoe vaak ik aan de bel heb geprobeerd te trekken bij de huisarts etc en hoe weinig er destijds mee gebeurde. Gelukkig is die zoektocht nu grotendeels voorbij.
blogger-image--1066597593
Om mijzelf op te fleuren probeer ik de mooie dingen te blijven zien. Ik vond dit plaatje mooi herfstig!
Verder ben ik bezig met ” brain food”, kijken welk eten ik energie van krijg en goed voor me is. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten, maar meestal ben ik te moe om heel veel te koken, als ik al met moeite door de Ah heb gebanjerd. Koken an sich vind ik heerlijk ontspannend, alleen laat ik nu vaak het gas aan staan of vergeet ik dat er nog iets op het vuur staat. Dus is ook beetje eng..
blogger-image--1053590747
Worteltjes word ik erg fit van en helder van in mijn hoofd;
blogger-image--96462225
Deze salade is met spinazie, feta, witlof en mais en nog een beetje sla. Heel lekker!
blogger-image--75645518
En smorgens nu muesli, yoghurt, honing en van die lekkere blauwe bessen. Of roggebrood met appelstroop en sjam, kaas.
Af en toe een banaantje of mandarijntje. Helaas heb ik niet altijd honger of zi in iets en zo gebeurd het elke keer dat ik smiddags bijna niet lunch. Komt gewoon niet in me op! Ik doe ook niet zoveel maar ik merk wel dat m’n energie niveau gelijk naar beneden duikt. Dus ik probeer er nu extra op te letten!
Roeland is gezellig bij me dit weekend en net zijn we langs Biet gegaan, daar hebben ze lekkere salades, soep, quiches en is redelijk dicht bij m’n huis. Dus ik denk dat ik daar wat vaker nu heen zal gaan om eten te halen. Het raam is ook leuk versiert met groenten:

blogger-image-110922322

Hierbij ook mijn nieuwe vriend ‘Brocolli’

blogger-image--1053419408

Groetjes en een fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

%d