Jeanne: Lichtpuntjes

Pfff het is even geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik heb vorige week m’n hoofd weer gestoten, dit maal tegen Roeland en lag ik er gelijk weer af. Roeland had nergens last van gelukkig.

Na deze terugslag kwam ik toch snel weer terug en duurde van zondag tot dinsdag voor ik weer op m’n ‘oude’ niveau kwam.

Na alle narigheid las ik ook positieve verhalen over PCS:

• een jongen die door hersenschuddingen opeens heel muzikaal is geworden; http://shine.yahoo.com/healthy-living/man-sustains-concussion–becomes-musical-genius-212005364.html

•  deze vrouw vind zichzelf nu slimmer dan eerst (jaloers op haar presentatie!); http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=08HkZgTIYm8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D08HkZgTIYm8%26feature%3Dyoutu.be

Toch lijkt het ondertussen met mij ook beter te gaan. Zo bizar, het zijn de kleine dingen, ik kan sinds deze week zonder oordoppen naar buiten;

•ik kan nu zelf m’n glas weggooien in de glasbak zonder dat ik het idee heb dat er een dweilorkest naast m’n oor staat te spelen. Niet te veel maar een paar flessen lukt wel:)

• de AH in zonder oordoppen gaat ook, zelfs om 6 uur op topdrukte ( elke keer trap ik er weer in en het blijft een verschrikking “OMG, waar komen al die mensen vandaan en waarom willen ze allemaal langs mij??) al kan ik dan nog niet lang en vlucht ik soms weer de AH uit en kom ik thuis en mis ik sommige boodschappen.

• luister overdag naar muziekjes en dan niet alleen norah Jones meer maar af en toe ook wat anders meer up tempo!:)

• ik ga zonder oordoppen met de bus naar m’n ouders:)

Ik heb overigens nog steeds m’n oordoppen bij me, soms gaat het opeens weer niet. Zoals net bij de bakker toen er allemaal joelende kinderen binnen kwamen ( love kids, maar nu even niet!).

Verder merk ik dat ik iets helderder ben soms i m’n hoofd. Opeens voel ik me ‘normaal’ en is het eeuwige gevoel van dronken (ja ik leef al die tijd al in een soort waas, maar dan 1 die meer op een nare kater lijkt) even weg.

Over katers gesproken, ik heb stiekem een in loop kat. Van de buren?

Ik geef hem Geen eten( echt niet!) maar hij logeert af en toe bij mij. Ik weet niet van wie die is en heb al aan de buren geraagd maar die weten het ook niet. Hij slaapt de hele dag op mijn bank en ik knuffel graag met hem. Het is echt een knuffelkat:)

Sinterklaas is trouwens al langs geweest! Grappig he:) ik had 4 schoenen staa maar dat hielp niet;)

Verder besteed ik mijn weekenden nu bij Roeland of bij mijn ouders om te ontspannen:). Zaterdag avond mocht ik tv kijken in bad;) dat was heel fijn. Zie voor de constructie hieronder!

 

Liefs Jeanne

Ps. Dank voor alle lieve kaartjes!! Ik ben niet zo goed in alles bedanken nu maar in m’n hart zeker!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: