Jeanne: Het verschil tussen willen en kunnen

.Dit weekend waren er allemaal leuke verjaardag en housewarming feestjes! Zo lastig omdat ik dat altijd erg leuk vind, maar nu niet kan gaan vanwege het reizen + drukte. blijft een pijnlijk puntje voor me.

Daarom reis ik dan af naar m’n ouders waar ik niet blootgesteld wordt aan al

Het feestgedruis! Bij m’n ouders bouw ik dan een aangepast feestje.. Met paps heb ik Chinese tomatensoep gemaakt 🙂 Het rare ingrediënt van Chinese tomatensoep is appelmoes!

Zondag wilde ik heel graag zwemmen.. Mams werkt in het zwembad in Leerdam en zodoende ken ik het daar al. Ik kwam er al als baby en naar bekende plekken gaan is veel makkelijker voor me dan naar nieuwe plekken, want daarbij moet ik veel meer nadenken.

Volgens de artsen is zwemmen goed voor me omdat ik dan mijn linker en rechter hersenhelft gebruik tegelijk (armen en benen tegelijk bewegen) en kost in water minder moeite.

Het was echt heerlijk om te zwemmen en mams en ik zijn vroeg gegaan zodat niet alle kinderen al aan het spetteren waren. ( we lagen in het 90cm bad maar was ook rustiger;))

Ondertussen probeerde ik goed naar m’n lichaam te luisteren wanneer ik zou moeten stoppen. Het werd nl steeds drukker na 10 uur en zwarte piet kwam langs! Heel leuk om te zien maar wel luidruchtig opeens. Dus op een gegeven moment naar huis gegaan.

Thuis bleek ik opeens toch wel heel moe. Ben in bed gaan liggen en in een diepe slaap gezakt..wel bizar want ik kon de hele middag nog wel door slapen. Ik had geen symptomen voor mijn gevoel die me een seintje gaven. Klaarblijkelijk toch te intensief!

Zo lastig! Het verschil tussen willen en kunnen is erg groot ng steeds maar ik en het geprobeerd iig.

Liefs jeanne

Ps bij m’n ouders ook al Sinterklaas die langs was geweest;)

Geef een reactie

%d