Jeanne: Actie in de taxi!

Vandaag mocht ik weer naar het UMC en de ergotherapeut heeft me weer aan het werk gezet:) en daar ben ik blij mee! En dat zeg ik niet alleen omdat ik haar net over mijn blog heb. Verteld en ze nu mee kan lezen;)

We hebben weer concrete acties opgesteld omdat m’n ritme nog niet goed is. ( vanmorgen om half 9 afspraak en ik doe er alleen al 3 kwartier over om mijzelf uit bed te hijsen. Dus had niet gedoucht en gegeten, etc)

Dus nu hebben we een blauwdruk gemaakt voor mijn dagen en daar ga ik mij aan houden de aankomende weken (ook in het weekend en met kerst etc):

Als ik dan een slechte dag heb kan ik de tijden wat aanpassen, door bijvoorbeeld ren half uur aan te plakken of activiteiten te verminderen en eerder te gaan slapen, bijv. Meer pauzes, etc.

Onderstaand schema had zij mij al eerder laten zien maar ze heeft hem nu voor mij gekopieerd als herinnering:

Verder kreeg ik een rits afspraken binnen dus actie in de taxi:) ik zit tot eind januari in gepland en het positieve nieuws isdat ze 16 januari mijn Npo hebben gepland:

Duurt 2 uur om en nabij misschien nog wat pauzes. Dus dat wordt een hele belangrijke dag! Dan krijg ik eind januari de uitslag hiervan en wordt het verder besproken.

Dat was het weer even genoeg voor vandaag:)

Wil alleen nog even in het bijzonder deze man in mijn leven bedanken, want hij is mijn steun en toe verlaat op de achtergrond en Björn had een leuke foto van ons gemaakt;)

En helaas is Nelson Mandela natuurlijk overleden, zijn mooi spreuk neem ik mee ” it always Seems impossible until it’s done”

Liefs Jeanne

Ps. ik ga nog reageren op alle lieve berichtjes!!

Geef een reactie

%d