Jeanne: Rise and shine!

Goedemorgen:)

De zon schijnt en ik heb er zin in vandaag!

Ik moet elke dag nog aan mijn ritme houden, zoals de ergotherapeut zei, ” je komt van ver, dus houd dit vol want je bent nog erg kwetsbaar” dus om mij wakker te krijgen om 8 uur na een slechte nacht is lastig. Maar inmiddels heb ik een spotify playlist om mee wakker te worden. Deze helpt altijd goed:

http://www.youtube.com/watch?v=Ya9bdeSFi5s

Ik heb deze week nog een nare ontsteking gekregen waarvoor ik gisteren naar de huisartsen post voor ben gegaan en heb medicijnen mee gekregen. En deze werkt dus nu voel ik me na een nacht met medicijnen weer beter en heb ik geen pijn meer.

Mijn inloop kat hield me gezelschap in bed. (Ben de hele straat door geweest op zoek naar z’n baasje, maar niemand weet van wie die is. Ze denken van een vrouw die overleden is..)

Donderdag ben ik voor het eerst weer naar de Rabobank geweest! Na 3 maanden afwezigheid eerst koffie gedronken met twee collega’s. De Arbo arts had voorgesteld om dit te proberen als het nog rustig is door vakantie.

En het was oprecht rustig toen ik aankwam. Was heel blij om mijn collega’s weer te zien! Ben in totaal 1,5 uur geweest en kort even nog wat collega’s gedag gezegd:)

Toen ik thuiskwam was ik wel echt moe en ben om 8 uur naar bed gegaan. Ga nu met de Arbo arts eens overleggen hoe dit nu op te bouwen. Geeft me namelijk wel energie om weer ‘onder de mensen’ te zijn.

Vrijdagochtend mocht ik gelijk naar het UMC en heb ik de ergotherapeut weer gesproken. Ze was in ieder geval blij om te horen dat ik de kerst had overleefd. M’n nieuwe opdracht is dat ik mijn prikkels nu wat meer mag gaan opzoeken om te oefenen en m’n hersenen wat meer te laten wennen aan alle prikkels. Dus af en toe moet ik weer mijzelf in de drukte gooien en ‘proberen’. Daar was ik al mee begonnen de laatste weken omdat ik zelf ook nieuwsgierig ben hoe dit bij me vordert. Had samen met roeland een stukje gefietst maar m’n reactievermogen is nog te sloom voor deze wereldstad;)

Nu verder met ontbijt: goji bessen, pompoen pitten, banaan, moerbeien en dat allemaal in de yoghurt:) allemaal uit de eco supermarkt.

Ga zo gezellig wandelen met ingeborg!

Liefs Jeanne

Geef een reactie

%d