Jeanne: Op de fiets (2)

Small, but significant..

Ik heb net 10 minuten gefietst op een hometrainer bij de fitness vlakbij m’n huis:)

Ik heb afgelopen woensdag geprobeerd te fietsen met ingeborg in het wilhelminapark maar alles om mij heen beweegt en ik heb ongeveer 200 m gefietst. Ik werd duizelig, kreeg last van m’n ogen en m’n spraak ging hierdoor ook achteruit. Dus ging ik weer naar huis.

Ik vind het heel frustrerend dat het UMC hier niets mee deed en ik zo graag wil fietsen, bewegen! Het lijkt er op of ik niet met bewegende beelden kan verwerken en mij ook tegelijk inspannen.

Daarom was het idee om op een stilstaande fiets te proberen hoe dat gaat.

Dat heb ik net gedaan en heb mijn eerste  10 minuten gefietst terwijl ik alleen naar het scherm hoef te kijken:)

Morgen heb ik ook een afspraak bij mens in bedrijf over sensorische integratie ,http://www.mensinbedrijf.nl/wordpress/?page_id=105,  om te kijken of zij kunnen zien hoe dat zit met de combinatie van m’n ogen en m’n hersenen.

Ik hoop zo dat dit gaat helpen! En dat ik gelijk aan m’n conditie kan werken!!!

Ik heb iig met een big smile op de hometrainer gezeten:)

Liefs

Geef een reactie

%d