Jeanne: Nieuwe inzichten

Ik ben even lekker op vakantie geweest en dat heeft me erg goed gedaan! Ik ben lekker ontspannen en even weg van alle problemen thuis.

De dag voor vertrek was die zware hagelbui boven utrecht en ik woon in een mooi oud pand, alleen de regenpijp kon al het water niet verwerken.. Dus liep het langs mijn raam zo hop mijn kamer in.

Met het brandalarm bleek die ochtend al wat mis en daardoor werd ik uit m’n bed gedrild, wat niet goed is voor m’n oren en m’n hoofd. Ik raak dan volledig in de kortsluiting en ben met kleedje omgeslagen verdwaasd naar buiten gekropen. Na de stortbui kwam na een tijdje ook het water langs mijn kroonluchter naar beneden sijpelen, al druppend in mijn koffer.

En vervolgens ging het brandalarm nog 3x af en stond ik weer op m’n terras met de inmiddels volledig rescue team van husgenoten met oordoppen en koptelefoon, stoeltje en paraplu:-) (superlief en waarvoor dank huisgenoten:-)

Alles kostte ontzettend veel energie en twijfelde daardoor of ik überhaupt nog wel op vakantie moest gaan.

En toen ben ik maar het huis uit gevlucht naar m’n oude huis waar ik werd opgevangen( wederom superlief en bedankt Willemijn:-)

En de volgende dag vroeg vertrekken om op vakantie te gaan. Terwijl mijn plafond nog lekker nadrupte heb ik de aannemer succes gewenst en vertrokken. Ik wilde alle ellende graag even achter mij laten.

Samen met Roeland en diens vriend zijn we in Marokko beland. Roeland had heel lief alles al geregeld zodat ik overal kon rusten waar nodig. Ik heb een paar momenten gehad dat ik helemaal uit viel helaas, maar ik heb ook echt genoten! Lekker ontspannen en nieuwe inzichten gekregen over mijzelf hoe te ontspannen.

Ik heb zelfs na meer dan 6 maanden weer een boek uit kunnen lezen! Lekker in het zonnetje:-)

Het beste nieuws kwam tijdens de vakantie bij een WiFi spot: ik had de afgelopen tijd hard gewerkt aan een rectificatie van het psychiater rapport van het UMC omdat die vol vreemde assumpties, negatieve oordelen en feitelijke onjuistheden stond over mij. Ik was daar heel bedroefd over en boos en werd er moedeloos van.

Uiteindelijk is het na bijna 3 maanden dus toch gelukt om dit weer recht te breien. Kleine overwinning maar het heeft me belachelijk veel energie gekost, maar was helaas nodig. Nu iig blij dat ik me daar geen zorgen meer over hoef te maken!

Nu weer thuis en rustig de chaos van de lekkage opruimen en de koffer maar eens uitpakken.

Liefs

Geef een reactie

%d